IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
19:05 | 15 ноември 2018
Обновен: 08:44 | 23 март 2024

Ралица Паскалева алармира ФБР за крими продуцент

Този мъж има присъди за обир и употреба и продажба на наркотици, разкри актрисата

По материала работи: Пламен Янков
Ралица Паскалева алармира ФБР за крими продуцент

Съмнителен американски продуцент примамва млади българки за фалшиви филмови продукции. За това алармира актрисата Ралица Паскалева, която за малко да бъде въвлечена в схема за трафик на жени.

 

Момичетата са привлечени от атрактивни обещания за добро заплащане и кариера в киното зад океана.

 

Паскалева се свързала с мъжа във връзка с кастинг за роля, какъвто той твърдял, че провежда. Предложил ѝ заплащане от 1000 долара на ден, като й обяснил, че филмът е мегапродукция по темата за трафика на хора, която щяла да се снима в различни държави в Европа и отвъд океана.

 

„Първото, което ме усъмни беше, че той искаше аз да го набера по телефона. След това започна сам да се заплита в някакви лъжи“, разказа тя пред Нова тв, цитирана от tialoto.bg. И уточни, че е подала сигнал до ФБР.

 

Младата майка и актриса решила да провери човека, с когото разговаряла и така установила, че въпросният „продуцент“ има дебело криминално досие.

 

„Този мъж има две присъди за обир и 4-5 за употреба и продажба на наркотици. Срещу него са подавани и оплаквания за сексуален тормоз, като на една от жертвите си трябвало да плати обезщетение от 40 000 долара“, разказва още тя.

 

Няколко момичета, които се хванали на предложението, са изчезнали. Близки на едно са подали сигнал и след намесата на полицията са го измъкнали от схемата.

 

„Изпращат им самолетен билет и така те са въвлечени в схема за сексуална експлоатация. В момента, в който слязат от самолета, те губят контрол над живота си. При съпротива им се оказва насилие, за да бъдат пречупени по-лесно“, коментира пред Нова тв секретарят на местната Комисия за борба с трафика на хора Росица Янева.

Коментари

Новини Варна