IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
17:53 | 15 ноември 2018
Обновен: 08:44 | 23 март 2024

За тези неща се притесняват мъжете преди секс

Предпазите средства остават на заден план

По материала работи: Пламен Янков
За тези неща се притесняват мъжете преди секс

Казват, че жените са най-притеснителни преди секс. Хиляди неща се въртят в главите им- кога ще намерят време да си купят ново бельo, какво точно да изберат, кога да го съблекат, дали имат хубава фигура, какъв парфюм да си сложат, да експриментират ли ...  При мъжете било лесно - те събличали дрехите и не се интересували толкова от предварителната игра. Да, ама не. 

 

Оказва се, че както жените, така и мъжете, се притесняват за няколко основни неща преди секс. Особено ако имат нова половинка и не знаят какво обича и мрази тя в леглото. 

 

Tialoto.bg подбра 4 неща, за които се страхуват мъжете преди секс: 

 

Събличането

От тях никога няма да чуете реплика от сорта: "Малко съм понапълнял, но сега ще ти покажа какво мога". Въпреки това, има представители на силния пол, които са с по-ниско самочувствие, нямат достатъчно опит с жените и се притесняват от размера на пениса, задните части, че не са се обръснали на някои места или нямат мускули. 

 

Много мъже се страхуват да се съблекат за първи път пред жената, дори очакват тя да напраши първата крачка и с това да ги предразположи. 

 

Свръхголеми очаквания на жената

Някои мъже не очакват кой знае колко. Те търсят просто секс за една нощ, но от другата страна не е така. Такива мачовци нямат търпение да вкарат жената в леглото, но същевременно се притесняват да не си навлекат проблеми, ако тя иска сериозна връзка. От друга страна се замислят дали размерът на пениса ще й се хареса. 

 

Предпазни средства

Като цяло схващането е, че първото нещо, за което се сещат мъжете преди секс, не са предпазните средства, а по-скоро как ще се представят. Истината е, че повечето мъже се срамуват да попитат дали жената има презерватив или взима хапчета.  Основното им притеснение е, че при споменаване на темата човекът насреща ще се отръпне. Те предпочитат да си оплетат мрежата така, че жената да не се изплъзне, а после да му мислят за подробностите. 

 

Провал

Във филмите сексът е доста по-вълнуващ и продължителен, но понякога реалността е друга. Някои мъже не могат да докарат жените до оргазъм и всеки път се притесняват да не се провалят. Преди да спят за първи път с приятелката си, им минават мислите колко добър е бил предният й партньор. И тези мисли ги побъркват, което се отразява зле на представянето им. 

Коментари

Новини Варна