IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
15:54 | 16 ноември 2018
Обновен: 21:37 | 16 април 2024

Джеси Джей: Не мога да имам деца

Признанието дойде по време на концерт

По материала работи: Пламен Янков
Джеси Джей: Не мога да имам деца

Джеси Джей шокира феновете си с изненадващо признание. Певицата сподели една от най-съкровените си тайни по време на неин концерт в лондонската зала „Роял Албърт Хол“, съобщи tialoto.bg.

 

„Преди четири години ми казаха, че не мога да имам деца. Не го казвам, за да ме съжалявате, а защото съм една от милионите жени и мъже, които трябва да се справят с това“, каза изпълнителката и изтъкна, че всички, които са в нейното положение, трябва да говорят открито за проблема.

 

Джей призна на публиката, че е написала песента „Four Letter Word“, за да изрази болката си чрез нея.

 

„Ако и вие имате подобна съдба или познавате някого, който е минал през това или е загубил дете, знайте, че не сте сами с болката си. Аз мисля за вас като пея тази песен“, продължава певицата.

 

Чанинг Тейтъм, който излиза с Джеси Джей, публикува в Instagram снимка от препълнената зала и написа: Тази жена изля сърцето си на сцената на „Роял Албърт Хол“ тази вечер“.

 

Изпълнителката на „Bang Bang“ и актьорът са заедно малко след пролетта на тази година, когато той се разведе със съпругата си Джена Дюън.

Коментари

Новини Варна