IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
11:10 | 17 ноември 2018
Обновен: 14:37 | 19 април 2024

Хороскопът ви за 17 ноември

Какво вещаят звездите за днешния ден

По материала работи: Слав Велев
Хороскопът ви за 17 ноември

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

 

Всеки ден  Tialoto.bg  ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

 

Овен

 

Ще се наложи доста бързо да отстраните стара грешка или да преработите и адаптирате предишна работа. Ще се натъкнете на обективни затруднения, които ще ви забавят. Не губете време да търсите причините, мобилизирайте се, за да получите желания резултат максимално бързо.

 

Телец

 

Подхождайте критично към новостите, независимо от каква област са. Не е желателно точно днес да купувате нова техника или да инсталирате нов софтуер. Последствията ще са доста неприятни.

 

Близнаци

 

Разсеяни сте и е по-добре да се занимавате с познати дейности, където вероятността да допуснете грешка е минимална. Преценявайте изказванията и събеседниците си. Може неволно да кажете нещо, за което да съжалявате.

 

Рак

 

Преживяванията ще са разнообразни, а впечатленията – противоречиви. Не бързайте да се очаровате, нито разочаровате, защото информацията, която получавате ще е повърхностна и неподходяща за окончателни заключения.

 

Лъв

 

Грижете се старателно за финансите си както в наличност, така и по банковите си сметки. Въздържайте се от онлайн трансфери днес, може да пострадате от хакерска атака. Бъдете внимателни, ако работите с инструменти, развиващи висока температура.

 

Дева

 

Намалете контактите и се опитвайте да прецените мотивите на хора, които старателно се стремят да получат вниманието ви. Не е изключено да ви въвлекат в нечистоплътна интрига, която ще ви развали настроението за повече от един ден.

 

Везни

 

Настроението ви е оптимистично, но енергетиката ви е леко нестабилна. Податливи сте на влияние и е важно да подбирате компанията си. Избягвайте контактите с хора, които както психически, така и физически изглеждат неустойчиви.

 

Скорпион

 

Въздействащи сте и бихте могли да прокарате някои свои идеи там, където до момента не сте успявали. Все пак не прекалявайте с манипулациите. По-добре да запазите отношенията си, отколкото да повишите еднократно приходите.

 

Стрелец

 

Контактите ще са интензивни, но се постарайте да не сте прекалено откровени и прекалено речовити, защото ще отегчите партньорите си. Не давайте обещания, които са извън възможностите ви, само за да направите неповторимо впечатление.

 

Козирог

 

Ще участвате в обсъждането на различни теми. Печелившата тактика е да заложите на опита си. Някой ще се опита да ви подведе.

 

Водолей

 

Ще попаднете в ситуации, които може да ви накарат да се съмнявате в някой от приятелите или колегите си. Не работете на доверие, ако става дума за търговски сделки. Обвързвайте всичко с писмени договори или директно заплащане.

 

Риби

 

Доста сте разсеяни. Не е желателно да се занимавате с непознати неща, а още по-малко да ползвате непроверена информация. Отделете време за любимия човек, в необвързващ разговор ще научите интересни факти.

Коментари

Новини Варна