IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
00:06 | 18 ноември 2018
Обновен: 05:36 | 25 април 2024

Стрелец и Дева: Класика в жанра

По материала работи: Деян Михайлов
Стрелец и Дева: Класика в жанра

Докато Стрелецът търси приключения и побеждава дракони, Девата спазва приличие, води домакинството и планира светлото бъдеще. Може да се каже – идеален тандем, но Девата и Стрелецът на практика може да водят постоянна борба помежду си. Високата организираност на Девата е в разрез с импулсивността на Стрелеца и ето че тук са възможни взаимни обиди. Съвместимостта между двата знака има внушителен потенциал и ще бъде глупаво да не се възползват от него.

Отлично чувство за хумор, практически идеален секс – с помощта на тези две средства Девата и Стрелецът могат да изгладят всички ръбове. Непредсказуемостта на Стрелеца предизвиква в логичната Дева недоумение, макар че в неговите постъпки също присъства несъмнена логика, която обаче е чужда на педантичната Дева. Като организатор обаче Девата е способна не само сама да постигне невероятни успехи, но да помогне и на Стрелеца.

Коментари

Новини Варна