IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
00:05 | 18 ноември 2018
Обновен: 09:41 | 25 април 2024

Стрелец и Лъв: Щастието беше възможно…

По материала работи: Деян Михайлов
Стрелец и Лъв: Щастието беше възможно…

Един поглед между Лъва и Стрелеца е достатъчен, за да разберат, че са създадени един за друг. От първата среща между тях прехвърчат искри, видни и с невъоръжено око. Но тяхното привличане по-скоро е от физически характер, както например в живата природа "по нюх” се образува двойка от самец и самка.

За да прерасне яркият и неистов роман в стабилни и трайни отношения, и Стрелецът, и Лъвът трябва да вложат геройски усилия. Което си е проблем – нито единият, нито другият е способен да се напъва в тази посока. И двамата вървят през живота леко и весело. А това означава, че връзката им може да просъществува, докато съумяват да я предпазят от излишни трудности. Ако проявят достатъчно гъвкавост, то съвместното им щастие ще бъде обект на завист от всички останали знаци на Зодиака, взети заедно.

Тяхната енергия отлично се комбинира и те могат да постигнат забележителни успехи както в работата, така и в построяването на семейно благополучие.

Колкото до секса, то имат наистина фантастична съвместимост. Двамата не ограничават своята фантазия, искрено се стремят да си дарят взаимна наслада и имат феноменална способност да усещат партньора. С годините взаимното им сексуално влечение само се усилва.

Коментари

Новини Варна