IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
00:01 | 18 ноември 2018
Обновен: 21:49 | 20 април 2024

Стрелец и Овен: Забележително, направо прекрасно!

По материала работи: Деян Михайлов
Стрелец и Овен: Забележително, направо прекрасно!

Когато се срещат два огнени знака, чакайте голям пламък. В случая с Овен и Стрелец това твърдение е повече от вярно. Всеки от тях се нуждае от свободен, независим и самодостатъчен партньор, който няма да ограничава свободата на другия. И ето че се намират! Нужно ли е тогава да казваме, че само такъв съюз на свободни личности може да стане истински стабилен? На пътя на тяхното щастие има само едно препятствие – неспособността да си правят взаимни отстъпки. Ако усвоят тази наука, то щастието им няма да има предел.

Много са нещата, които обединяват Стрелеца и Овена – първият обича вдъхновено да разказва за своите планове или странствания, а вторият умее възторжено да слуша. И двамата лесно се палят и изобщо не робуват на битови неволи. Дори сами може да не забележат, че от първата им среща са изминали много години и на вратата им чука златната сватба.

В спалнята тази двойка има фантастична съвместимост. Палавият и разкрепостен Стрелец лесно ще "събуди” страстния си партньор за многобройни пикантни експерименти.

Коментари

Новини Варна