IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
00:04 | 18 ноември 2018
Обновен: 11:54 | 10 април 2024

Стрелец и Рак: Труден съюз между леда и пламъка

По материала работи: Деян Михайлов
Стрелец и Рак: Труден съюз между леда и пламъка

Парадоксът на отношенията между Рака и Стрелеца е в това, че и двамата прекрасно знаят какво искат от живота, но се движат в различни посоки. На пътя на идеалната съвместимост между тях стоят убежденията им. Ако Стрелецът строи планове, той разчита само на себе си, а Ракът се обижда, че са го поставили пред свършен факт. Ракът се стреми постоянно да бъде с любимия човек и недоумява защо Стрелецът някъде се е отнесъл, вместо да си прекара чудесна вечер с него.

В разгара на влюбването двамата са способни да вземат прибързано решение за брак, но тук си струва да се замислят и да си дадат малко заден ход. Импулсивният Стрелец може да се разбунтува много бързо против прагматичността и стабилността на Рака. В същото време Ракът е раним и ако Стрелецът пренебрегва чувствата му, няма да търпи дълго. В леглото съвместимостта им се крие в страстното влюбване – ако успеят да го съхранят, то връзката има шансове за дълъг живот.

Коментари

Новини Варна