IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
16:04 | 20 ноември 2018
Обновен: 11:37 | 6 април 2024

Снуп Дог се сдоби със своя звезда на Алеята на славата

Невероятно е чувството да видя тук всички тези хора, които са ме направили това, което съм, каза рапърът

По материала работи: Пламен Янков
Снуп Дог се сдоби със своя звезда на Алеята на славата

Рапърът Снуп Дог се сдоби със своя звезда на Алеята на славата в Холивуд. На церемонията по откриването на звездата Снуп Дог благодари на всички, които „решиха, че съм достоен да получа звезда на Алеята на славата“.

 

„Невероятно е чувството да видя тук всички тези хора, които са ме направили това, което съм - феновете. Няма как да пропусна и диджей Уорън Джи – човекът, който повярва в Снуп Дог, преди Снуп Дог да повярва в себе си. Благодаря и на всички зад кулисите, които ми помогнаха да стана това, което съм. Говоря за майка ми, баща ми, лелите ми, всички, които бяха около мен, докато растях, моите ментори, съпругата ми, която винаги е била до мен. Благодаря на всички рапъри, с които работих през годините. Специални благодарности на Куинси Джоунс и Доктор Дре.

 

Последно, но не и по важност, искам да си кажа "благодаря", че повярвах в себе си, че свърших толкова трудна работа. Искам да си благодаря, че не съм си почивал, че никога не се отказах. Искам да си благодаря, че винаги съм бил щедър, че съм се опитвал да давам повече, отколкото получавам. Искам да си благодаря, че се опитах да направя повече добрини, отколкото злини. Искам да си благодаря, че бях себе си през цялото време.

 
Благодаря и на Бог, защото аз съм нищо без Него!", каза в речта си Снуп Дог, чието истинско име е Калвин Броудъс.

 

На церемонията присъстваха продуцентът Куинси Джоунс, рапърът и продуцент Доктор Дре, изпълнителят и продуцент Фарел Уилямс, както и телевизионният водещ Джими Кимъл.

 

Снуп Дог е продал над 35 милиона албума по света, припомня БТА, цитирана от Дарик. Първият му албум излезе на 23 ноември 1993 г. и беше озаглавен Doggystyle.


Той дебютира на първо място в класацията на "Билборд" Топ 200, като от него са продадени 11 милиона екземпляра.

Коментари

Новини Варна