IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Живот
15:56 | 26 април 2016
Обновен: 17:45 | 27 март 2024

Какво да очаквате ако се влюбите в Телец?

Вижте 5 култови черти на "рогатата" зодия

По материала работи: Деян Михайлов
Какво да очаквате ако се влюбите в Телец?

Ако се влюбите в човек от зодия Телец, вие наистина ще трябва да се научите да обичате един истински твърдоглав „бик“. Да живееш с такъв човек не е никак лесно, но пък хората от тази зодия наистина са надеждни, грижовни и предани.

Ако смятате да градите бъдещето си с Телец, добре е да се научите как да го хващате за рогата, така че те да не ви наранят.
Ето и пет неща, с които ще трябва да свикнете:

 


1. Телците са целеустремени и не обичат грешките.
Вашият Телец ще бъде невероятно постоянен в едно определено нещо – той никога няма да се примири с грешките и винаги ще се стреми към успех. Хората от тази зодия имат нужда да се развиват – те не обичат да са в личностен застой. Това може да направи вашите взаимоотношения трудни, защото Телците са фокусирани към своите лични цели и понякога са склонни да пренебрегнат близките си в името на кариерата си. Те просто не могат да държат погледа си встрани от наградата.

 

2. Те винаги ще бъдат откровени с вас.
Хората от зодия Телец са искрени и прями. Те няма да ви играят игрички и да ви държат в неведение за каквото и да било – чувствата си, мислите си, намеренията си, плановете си и т. н. Телците не са особено толерантна зодия, а по-скоро са егоисти, които се тревожат за своите лични дела. Те рядко изпитват вина, че са пренебрегнали някого заради себе си. В същото време те никога няма да ви подведат.

3. Те обичат да командват парада.
Почти няма човек от зодия Телец, който да не се опитва да се наложи и да доминира в отношенията си с половинката. Този знак е известен с това, че обича да поема инициативата, но пък гледа нещата винаги да стават по неговия начин и според неговите желания. Телците не са много склонни към компромиси – те са изключително разочаровани, когато плановете им бъдат пренебрегнати. Тези хора ще направят всичко по силите си, за да ви накарат да играете по техните правила.

 

4. Те имат склонност да се влюбват в неподходящи хора.
Телците обичат да им е трудно и да се борят за целите си, защото тогава наградата им се струва по-ценна. Именно затова, те често имат склонност да се влюбват в неподходящите хора. Ако имате приятели от тази зодия, пригответе се да ги виждате с разбито сърце, поне няколко пъти, докато си научат уроците. Тази склонност обаче се наблюдава във всяка връзка в живота на Телеца – приятелства, взаимоотношения, семейство, колеги. Те просто имат желание да балансират своята съвест и етичен компас с несъвършени хора, които се опитват да променят, без да осъзнават колко вредно е това за тях самите. Този зодиакален знак изглежда силен, но лошите хора много лесно могат да се възползват от него.

 

5. Те ще ви размотават.
На Телеца му е нужно известно време, докато се събуди и осъзнае, че някой наистина го е грижа за него и то повече от нормалното. Тоест, ще ви отнеме дълго време да накарате този човек „да свали гарда“ и да ви се отдаде. Същото важи и в обратния случай – Телецът е склонен да търпи продължително неподходящия партньор, но изведнъж рязко ще скъса с него и то без угризения. Този знак никога не гледа назад. Той не страда за грешките си, защото знае, че те са го научили на много неща. В същото време пригответе се за едно – Телецът никога няма да ви покаже слабата си страна.


tialoto.bg

Коментари

Новини Варна