IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
15:35 | 12 ноември 2015
Обновен: 01:55 | 16 април 2024

Шефът Водолей има либерално мислене и любознателен ум

За шефовете и зодиите

По материала работи: Деян Михайлов
Шефът Водолей има либерално мислене и любознателен ум

Казват, че зодиакалният знак определя характера и същността на даден човек. Зодиите могат да оказват влияние както в личностен план, така и в професионален.
Достатъчно е да знаете каква зодия е вашият шеф и по този начин ще научите повече за неговите черти, таланти, странности и характеристики.


Шефът Овен
Жените и мъжете от зодия Овен обикновено са пълни с енергия, чувстват се уверени и имат разностранни интереси. Шефът Овен е пълен с ентусиазъм и желание дори в понеделник сутрин!
По тази причина той се нагърбва с много задачи, което рефлектира и върху количеството работа на неговите служители. Шефът Овен не обича мързеливи служители, както и някой да му опонира. Той трябва да се чувства единственият лидер.

Шефът Телец
Хората със зодия Телец се характеризират с твърдост, постоянство и здрава физика – качества, които прехвърлят и на работното място и с които обичат да упражняват надзор. Шефът Телец има една максима и тя е: „Бавно и стабилно“.
Така че за разлика от Овните работодатели, Телците се впечатляват по-трудно от своите служители. За да се покатерите по стълбата на успеха, вие трябва да докажете своите качества във времето. Шефът Телец е работлив и вероятно е заслужил своята управленска позиция с помощта на упорит труд и търпение.

Шефът Близнаци
Жените и мъжете Близнаци са многостранни личности, които обичат да се социализират. Можете да бъдете спокойни, че няма да скучаете на работното място, ако имате шеф Близнаци. Най-характерната черта на работодателите със зодия Близнаци е, че те са много добри оратори. Тяхното предимство е обменът на информация и вербалното сътрудничество.
Шефът Близнаци обича да чува мнението на своите служители, така че вие свободно може да го изразявате. Ако искате да бъдете дясната ръка на тази зодия работодател, от решаващо значение е да имате чудесни умения за общуване. Шефът Близнаци обича да е в центъра на събитията и да бъде в течение с развитието на всеки проект.

Шефът Рак
Хората, родени под знака на рака, са известни със своята емоционална чувствителност и финансова прозорливост. Заради своята емоционалност шефът Рак е силно чувствителен към думите и действията на другите. По тази причина трябва да мислите по два пъти преди да кажете или направите нещо.
Хората от зодия Рак могат да бъдат много уязвими на критика, затова най-добрият подход за работа с шеф Рак, е като бъдете достатъчно възприемчиви към техните чувства и емоции. Споделяйте идеите си с работодателите Раци, само когато са в добро настроение. Ако те са разстроени, оставете ги, докато „бурята премине“. Думата „кисел“ перфектно описва шефа Рак, когато е под влияние на своите негативни настроения.

Шефът Лъв
За да направите своя работодател Лъв щастлив, трябва да следвате всеки негов ход. Както лъвът се смята за царя на джунглата, така шефът със зодия Лъв очаква безпрекословно подчинения на неговите желания. Той не обича опозицията, още по-малко от своите служители. Това не означава, че един работодател Лъв никога няма да сгреши, той просто не толерира обществено противопоставяне срещу неговите решения. Шефът Лъв е авторитарен и властен. Той е наясно със своята сила и знае как да я използва, независимо в каква област на професионалния живот се развива.

Шефът Дева
Хората, родени под знака на Дева, са известни със своя стремеж към перфекционизъм. Шефът Дева не обича половинчатите неща, той е взискателен и безкомпромисен в своите високи стандарти. Има голяма вероятност работодателят Дева да ви кара по сто пъти да проверявате дали всичко е изпипано.
Шефът Дева е уверен в уменията си, затова се справя отлично с работата по най-големите и сложни проекти, завършвайки всичко до крайния срок. Перфекционизмът на Девата я кара да изисква същото ниво на компетентност и от своите служители. Шефът Дева е доволен, когато крайният резултат е без грешка.

Шефът Везни
Родените под знака на Везни са общителни, мислещи и вярващи в принципа на хармонията. Шефът Везни е известен със своя балансиран и уравновесен темперамент. Това е човек, който рядко показва какво се случва в съзнанието му.
Почти винаги работодателите Везни са с усмивка на лице, а по-важното – с усмивка към всички служители. Недостатъкът при Везните е, че вие рядко може да разберете по какъв начин шефът ви оценява вашата работа. Самообладанието на работодателите Везни може да бъде сравнено с непоклатима скала.

Шефът Скорпион
Жените и мъжете Скорпион имат интензивен и непреклонен характер. Шефовете Скорпион са известни със своята смелост и упоритост, затова и те получават най-трудните работни места на висока позиция в компанията.
Работодателят Скорпион не се страхува да приема задачи, без значение колко невъзможно изглежда тяхното изпълнение. Скорпионите са хората, които могат да измъкнат една компания, когато е в криза. Шефът Скорпион може отлично да ръководи екип от професионалисти. Той очаква от служителите си да бъдат смели и уверени.

Шефът Стрелец
Хората, родени под знака на Стрелец, имат огромна енергия, а техните служители – страхотната възможност да се научат на много, черпейки от техните знания. Шефът Стрелец е слънчева и енергична личност, заредена с много оптимизъм.
Той е готов да приеме провала със същата усмивка, както посреща и успеха. Положителната перспектива е най-силното качество на работодателите Стрелци. Ако имате шеф със зодия Стрелец, най-вероятно работата ви е истинско удоволствие.

Шефът Козирог
Козирозите са амбициозни, упорити и имат силно чувство за отговорност. Именно на тези свои качества шефът Козирог базира професионалните си успехи. Той се бори за да постигне целите си с огромен хъс.
Работодателят Козирог не търпи конкуренция, затова трябва да бъдете внимателни с него. За да бъдете в хармония с шефа си Козирог, трябва да зачитате неговата амбициозна страна и да гарантирате, че няма да навредите на неговия професионален статут.

Шефът Водолей
Хората със зодия Водолей имат либерално мислене и любознателен ум – качества, които ще оцените и в своя работодател. Водолеят е известен като бунтовникът на зодиака и често мисленето му е иновативно и изпреварило времето си.
По тази причина хората, родени под знака на Водолей, са привлечени от новото и различното. Най-добрият начин да привлечете вниманието на шефа Водолей, е като се откроите от тълпата, но не толкова по визия, колкото по отношение към живота. Шефовете Водолей не обичат традиционното, така че се постарайте да им покажете своята индивидуалност в становищата и действията си.

Шефът Риби
Зодията Риби се свързва с творчество, въображение и съпричастност. Творчеството на Рибите ги прави странни в очите на другите, когато те заемат по-висока позиция в професионален план. Шефовете Риби не обичат тесните рамки на рационалното и практическото, а предпочитат форма, в която да покажат безграничния си творчески гений.
Ето защо най-успешните Риби принадлежат към редиците на писатели, актьори, художници, музиканти и други, които имат свободата да работят за себе си. Дори в корпоративния свят, хората със зодия Риби, се изявяват повече като самостоятелни специалисти или консултанти. Така че, ако имате шеф Риби, най-вероятно и двамата работите нещо, в което има поне малка доза творчество. Самите работодатели Риби са привлечени от креативните умове в своя екип. Това означава, че имате цялата свобода да изразявате своите идеи.

Коментари

Новини Варна