IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 26°
Живот
00:03 | 7 декември 2018
Обновен: 12:23 | 9 април 2024

Седмичен хороскоп 10 - 16 декември 2018 (БЛИЗНАЦИ)

През седмицата ще имате конкретни очаквания за развитието на важни за семейството дела

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 10 - 16 декември 2018 (БЛИЗНАЦИ)

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще търсите и ще намерите разрешение на неприятност или сложна ситуация свързана с млада жена. Възможно е точно обратното, такава личност да ви помогне в труден за вас момент.

 

През тези седем дни ще се наложи да помогнете по един или друг начин на жена, която ще има битов или имотен проблем. Възможни са аварии или повреди в дома на родители или други близки родственици.

 

През седмицата ще имате конкретни очаквания за развитието на важни за семейството дела. Предварителната ви подготовка или нагласа за тях ще ви бъде от голяма помощ. Ще можете да се зарадвате на важен за дома си успех или събитие.

 

През тези седем дни ще преживеете неприятно събитие свързано с дете или с млад човек от кръга ви приятели или роднини.

 

Жените Близнаци ще имат повече разходи за най-различни неща свързани с дома или с близки хора, но всичко ще бъде добре преценено и планирано.

 

Мъжете ще имат благоприятна седмица за продажба на недвижим имот или друг вид имущество. Ще запомнят седмицата с важно събитие или събиране свързано с роднина.

 

 

Коментари

Новини Варна