Седмичен хороскоп 10 - 16 декември 2018 (КОЗИРОГ)
Тази седмица ще бъде благоприятна за всякаква работа в дома ви
Публикувана: 7 Dec 2018 | 0:10

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще получите неприятна новина свързана със събитие в живота на ваши познати или роднини. То може в голяма степен да има отношение към една финансова загуба или измама и др.

 

Ще имате благоприятна седмица за развитие на планове свързани с кариера или бизнес. През тези седем дни може да получите предложение или да ви зарадва ваш личен успех и др.

 

Някои неприятности през тези седем дни могат да се задълбочат поради вашите собствени неконтролируеми емоции. Тези проблеми ще имат деликатен характер и затова към тях ще трябва да се подхожда предпазливо, с търпение.

 

Неочакваните събития през тази седмица ще са свързани с пари или вещи. Вероятно не всичко ще се развие според собствените ви очаквания или желания. Бъдете внимателни във всичко, което има връзка с пари или с документ.

 

През седмицата ще възникне притеснение или грижа около здравето на близък човек.

 

През седмицата ще получите една неочаквана и не дотам приятна новина свързана с човек, когото познавате.

 

Тази седмица ще бъде благоприятна за всякаква работа в дома ви, за подредба или премествания, ремонти и подобрения.

 

Жените Козирог да избягват коментари или вземане на отношения в един конфликт или спор на работното си място. Мъжете ще имат приятен ангажимент с момиче или с жена от собственото си семейство.

 

 

Коментари ( 0 )