IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
00:01 | 7 декември 2018
Обновен: 16:25 | 23 март 2024

Седмичен хороскоп 10 - 16 декември 2018 (ОВЕН)

Седмицата ще бъде благоприятна за романтични запознанства, срещи и преживявания

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 10 - 16 декември 2018 (ОВЕН)

 

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще бъдете заредени с много оптимизъм и надежда за положителни събития и успехи. Преди всичко вниманието ви ще бъде насочено във финансов план, където ще имате възможност да се зарадвате на реални резултати и успехи. През тази седмица може да получите пари чрез представители на зодиакалния знак Риби, Рак или Скорпион. Финансовите ви дела с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще ви облагодетелствуват по някакъв начин.

 

През тези седем дни ще възобновите стар конфликт или проблем с представител на знака Козирог, Телец или Дева. Вероятността да разрешите неприятностите си с тази личност не са големи, но поне се опитайте да не ги задълбочавате.

 

Седмицата ще бъде благоприятна за романтични запознанства, срещи и преживявания. По-добре поставени ще бъдат отношения с партньор от близко разстояние, отколкото извън вашето населено място.

 

През седмицата бъдете добре подготвени и предпазливи ако трябва да пътувате. Не се осланяйте на други хора за документи или транспорт, които ще са важни за пътуването ви.

 

Жените Овен да избягват рискове. Следете внимателно ангажименти, които ще имате с непознати хора. Пазете се от измама, манипулация или злепоставяне.

 

Мъжете ще преживеят емоционално събитие свързано с жена.

Коментари

Новини Варна