IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:09 | 7 декември 2018
Обновен: 14:33 | 7 април 2024

Седмичен хороскоп 10 - 16 декември 2018 (СТРЕЛЕЦ)

Седмицата вещае раждане на дете или специален празник свързан с бебе или с малко дете

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 10 - 16 декември 2018 (СТРЕЛЕЦ)

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица в голяма степен вашите очаквания ще са свързани с развитието на вашия личен или любовен живот. Днес ще се решава бъдещето на някои нови романтични отношения.

 

Действията или коментарите на жена на работното ви място ще провокират размисли относно вашия собствен статут там и доколко настоящата позиция или заплащане ви удовлетворяват. Бъдете внимателни с прибързани заключения и решения.

 

През седмицата ще преживеете събитие свързано с момиче или с жена, която може да бъде родена под знака на Близнаци, Везни или Водолей, но не е задължително.

 

Седмицата вещае раждане на дете или специален празник свързан с бебе или с малко дете.

 

През тези седем дни ще имате различни грижи или притеснения свързани с хора отблизо и далеч.

 

Ако ви се налага да пътувате, то това ще се случи чрез преодоляването на различни спънки или затруднения.

 

Жените Стрелец ще преживеят имат моменти на тъга или сантименталност. В някои случаи тези настроения ще бъдат свързани със загуба на близък човек в недалечното минало.

 

Тази седмица ще бъде напрегната за мъжете от този зодиакален знак, които лесно ще избухват, ще са склонни да влизат в противоречия с хора от семейството си или извън него. Има голяма вероятност да бъдете в основата на най-различни конфликти.

Коментари

Новини Варна