IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
00:12 | 10 декември 2018
Обновен: 17:11 | 17 април 2024

Kак да изберем перфектен коледен подарък според зодията (Риби)

Бутилка хубаво червено вино винаги решава проблема в последния момент

По материала работи: Деян Михайлов
Kак да изберем перфектен коледен подарък според зодията (Риби)

Най-хубавите и семейни дни в годината стремглаво наближават и всички вече сме в шеметно приготовление и търсене на подаръци, с които да зарадваме близките си за Коледа.

Много пъти обаче се затрудняваме да изберем нещо подходящо, с което да сме сигурни, че ще зарадваме своите близки и приятели - особено в края на годината, когато през изминалите месеци вече сме използвали достатъчно варианти за изненади.
Ако се колебаете с какво да подарите на любимите си хора, ще ви информираме как да избираме дарове за хората спрямо зодията им. Хубаво е да се знае, че бутилка хубаво червено вино винаги решава проблема в последния момент.


Риби

Рибите са толкова романтични и мили, че независимо дали подаръкът е евтин, или скъп, бутиков или ръчно правен - стига да е подарен с любов, ще ги трогне. Спрете се на книга с романтични поеми, вечеря на свещи в нов ресторант или романтичен уикенд!

Коментари

Новини Варна