IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
18:31 | 14 декември 2018
Обновен: 02:19 | 11 април 2024

Кристиано Роналдо отсече: Няма да се женя

Футболистът каза, че бракът към момента не влиза в плановете му

По материала работи: Пламен Янков
Кристиано Роналдо отсече: Няма да се женя

Кристиано Роналдо отрече слуховете, че е предложил брак на приятелката си, Джорджина Родригес. През ноември двамата бяха забелязани да носят нови пръстени по време на събитие в Лондон, а италиански медии твърдяха, че Джорджина обикаля магазините там и пробва булчински рокли. Тогава се заговори, че двамата готвят сватба.


Сега португалският футболист каза пред италианския спортен вестник "La Gazzetta dello Sport, че бракът не влиза в плановете му. "Ходя на църква всяка седмица. Аз съм католик и трябва да благодаря на Бог за всичко, което ми дава. Не моля за нищо, благодарение на Бог, аз имам всичко. Просто му благодаря, че пази моето семейство и приятелите ми. Всяка седмица ходя в различна църква, защото в Торино има много. Фотограф ме е видял в църква и си е помислил, че подготвям сватба. Не знам дали това ще се случи в бъдеще, но в момента не влиза в моите планове", сподели играчът на "Ювентус", цитиран от teenproblem.net.

 

Роналдо и Джорджина са заедно от 2016 г., а през ноември 2017 г. се роди дъщеря им - Алана Мартина.

Коментари

Новини Варна