IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
00:06 | 14 декември 2018
Обновен: 04:32 | 15 април 2024

Седмичен хороскоп 17 - 23 декември 2018 - ДЕВА

Ще ви изненадат битови проблеми

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 17 - 23 декември 2018 - ДЕВА

Ако сте родени под знака на Дева, през януари ще ви изненадат битови проблеми или проблеми с имот, който притежавате или който е притежание на ваши родители. 

 

Няма да има неразрешими неща за вас, но това ще се отрази на по голямото натоварване през месеца. 


Януари вещае раздяла с дете или с млад човек поради начало на нова кариера, от пътуване в друг град или държава или друг нов старт в живота. 


През този месец ще възникне неочаквана разход свързан с мъж или неприятна ситуация от финансов характер с такъв човек. 


Би било добре да избягвате финансови отношения с мъже през този месец или ако възникне такава необходимост бъдете предпазливи. 


Конфликтите през този месец почти винаги ще имат връзка с пари, но също така ще намират и своето бързо разрешение. За любовта януари ще е време на интересно  развитие на вашите отношения, ако имате създадени такива. 


Новите връзки ще са подложени на силно привличане, все още необяснимо на този етап и най-вероятно дължащо се на противоположностите в характера и интересите с вашия партньор. 


През този месец не всичко ще върви по мед и масло и се пригответе да се разделите с някои свои мечти или планове. 


Ако продължите да насилвате нещата, по-скоро ще си създадете нови и нежелани неприятности и проблеми.


Проблемите или затрудненията, които ще възникнат за жените Дева с дете ще са очаквани и ще са вследствие на различни събития от последните няколко месеца. 


ЗА мъжете Дева, януари ще бъде благоприятно време за реализация на планове свързани със семейството, за сключване на брак или празници свързани с големи събития. 

Коментари

Новини Варна