IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
00:12 | 14 декември 2018
Обновен: 04:41 | 2 април 2024

Седмичен хороскоп 17 - 23 декември 2018 - РИБИ

Ще ви се наложи да търсите компромисни или практични решения

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 17 - 23 декември 2018 - РИБИ

Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица ще ви се наложи да търсите компромисни или практични решения за да запазите финансова стабилност в семейния си бюджет. 


Възможни са неочаквани разходи или пропуснати плащания, които ще трябва да направите до края на годината. 


Все още има хора, на които сте пропуснали да купите подарък и това ще ангажира част от времето и финансовите ви ресурси. Ще търсите оригинални, но не скъпи подаръци. 


Тази седмица ще успее да зарадва голяма част от родените под знака на Риби с добри новини, които ще дойдат от друг град или държава. 


Те могат да бъдат свързани с вашите финансови интереси, но може да касаят и предстоящо пътуване до края на годината. Не са изключени покани в последния момент за гостуване или пътуване с роднини или с приятели. 


Въпреки празничното настроение в повечето семейства, това може да се окаже време за вземане на важно решение свързано с образованието или кариерата на млад човек от семейството. 


Подобни решения могат да бъдат провокирани от важно събитие, което ще се случи през тези седем дни или което предстои през следващата седмица. 


През седмицата жените Риби ще имат ангажимент с човек, който живее в друго населено място. 


Мъжете ще се срещнат с приятели, които може да са пристигнали за празниците в края на годината от друг град или държава.

Коментари

Новини Варна