IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
10:15 | 15 декември 2018
Обновен: 22:28 | 18 април 2024

Треска за пари: Разпилени банкноти по магистрала (ВИДЕО)

Хората моментално спрели колата и се втурнали да ги събират

По материала работи: Слав Велев
Треска за пари: Разпилени банкноти по магистрала (ВИДЕО)

Хора тичат по магистралата край Ню Джърси. Цари хаос, но не заради някое тежко ПТП, а защото пътното платно е осеяно с... пари.

 

 

Вратата на бронираният камион на компанията Brink се разваля, а парите, които той съхранява, се изсипват по пътя.

 

Виждайки летящите пари, хората рязко започват да спират автомобилите си и се втурват да събират по някой допълнителен долар. Това на свой ред води до няколко ПТП-та.

 

Кадри показват множество хора, които в този ранен час спират колите си и изкачат от тях, представлявайки опасност за всички останали, които са решили да не обърнат внимание на дъжда от банкноти.

 

По-късно някои от хората, които са прибрали част от парите съжалили и се обадили в полицията с желание да ги върнат.

 

Само един единствен човек се е опитал да помогне на шофьора на камиона, който панически търчал по пътя, опитвайки се да събере парите. Добрият самарянин успял да хване няколко пачки и ги върнал на притеснения мъж. Неговата самоличност обаче остава неясна, тъй като той бързал да тръгне обратно за работа.

 

Полицията в Ню Джърси призова всеки, който е бил завладян от златна треска, да върне парите обратно. Обвинения няма да бъдат повдигани.

 

Dnes.bg

 

Коментари

Новини Варна