IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:06 | 17 декември 2018
Обновен: 10:19 | 27 март 2024

Какво ви очаква през 2019 (Дева)

С годината на Земното прасе завършва дванадесетгодишния цикъл на Източния календар

По материала работи: Деян Михайлов
Какво ви очаква през 2019 (Дева)

2019-а е годината на земното прасе, което завършва дванадесетгодишния цикъл на Източния календар. Вижте хороскопа на всички знаци от Зодиака  в следващите редове. Годината на прасето ще започне точно от 5-и февруари и ще бъде много благоприятна за повечето представители на Зодиака. Най-накрая големите каръци, които все са дърпани надолу от живота, сякаш ще сключат мир със съдбата, която ще им се усмихне. Тази години на преден план ще изплуват нови хобита, нови пътувания и много нови идеи за реализиране.

Много от нас ще спрат да мислят за утрешния ден, а ще започнат да ценят сегашния миг и да му се наслаждават.

През 2019 особено щастливи ще са знаците Рак, Скорпион и Риби. Небесният протекторат ще изпълнява всичките им желания. Сякаш самта вселена ще работи за това. Щастието ще обича силните и упорити хора през идната година.

Дева (23 август – 23 септември)

Годината ще премине сравнително лесно под влиянието на Меркурий. Просто ще се наложи да положите повече усилия, за да реализирате целите си. Девите ще са в списъка на щастливците, които ще празнуват главно успехи през 2019 година.

Като цяло 2019 наистина ще е много приятна за вас. Ще трябва да поработите върху предишните си грешки. Сега обаче е време за прибиране на реколтата, ще пожънете точно това, което сте си посели.

Лятото ще бъде непредвидимо за вас. Ще искате да прекарате времето си тихо и спокойно, но всъщност няма да е точно така. Нищо чудно да ви хрумне да се преместите в друга страна, да се омъжите, да имате бебе или да се разведете. Не се притеснявайте, дори и на вас понякога ви се случват такива неща, без предварително плануване. Звездите обаче са наредени във ваша полза. Всичко ще бъде наред.

През пролетта на 2019 отношенията ви с останалите хора ще са страхотни, няма да има никакви недоразумения. Самотните сред Девите ще имат бурен романс, може би на работното място. Най-вероятно тази връзка ще завърши с брак. Това не е шега.Астролозите обещават много интересна година за Девите в романтичен план – вълнуващи и много радостни събития.

Астролози съветват да избягвате прекалените натоварвания, за да не си докарате някои хронични болести. През ноември 2019 година ще получите много интересна бизнес оферта. Претеглете внимателно плюсовете и минусите преди да вземете решение.

Коментари

Новини Варна