IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Живот
00:09 | 17 декември 2018
Обновен: 12:45 | 9 април 2024

Какво ви очаква през 2019 (Стрелец)

С годината на Земното прасе завършва дванадесетгодишния цикъл на Източния календар

По материала работи: Деян Михайлов
Какво ви очаква през 2019 (Стрелец)

2019-а е годината на земното прасе, което завършва дванадесетгодишния цикъл на Източния календар. Вижте хороскопа на всички знаци от Зодиака  в следващите редове. Годината на прасето ще започне точно от 5-и февруари и ще бъде много благоприятна за повечето представители на Зодиака. Най-накрая големите каръци, които все са дърпани надолу от живота, сякаш ще сключат мир със съдбата, която ще им се усмихне. Тази години на преден план ще изплуват нови хобита, нови пътувания и много нови идеи за реализиране.

Много от нас ще спрат да мислят за утрешния ден, а ще започнат да ценят сегашния миг и да му се наслаждават.

През 2019 особено щастливи ще са знаците Рак, Скорпион и Риби. Небесният протекторат ще изпълнява всичките им желания. Сякаш самта вселена ще работи за това. Щастието ще обича силните и упорити хора през идната година.

 

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Това ще бъде доста интересна година за Стрелците. В началото на годината те е имат материални проблеми. Ще получат помощ от близки хора и семейството, които ще помогнат да намерите изход от тежката ситуация. В началото на пролетта ще бъдете много по-оптимистично настроени и ще се опитате да си припомните точно какви бяха поставените ви цели, за да може да ги гоните отново със свежи сили.

През август финансовото ви състояние ще се стабилизира напълно и дори ще започнете да мислите за закупуването на нов имот. Има вероятност да сключите брак тогава, ако сте били самотни преди това. През есента просто ще искате да кажете „Сбогом свобода, здравей, семейство”.

Есента на 2019 ще донесе огромно вдъхновение на Стрелците – бързайте да създавате неща, докато имате своята муза. Проектите, които ще започнете ще са много печеливши. Добре е да си записвате всички идеи, които нахлуват в главите ви, защото има много голям шанс да успеете да реализирате всички дори и на по-късен етап.

Трябва да се отбележи обаче и, че годината на прасето ще бъде  изпълнена и с много опасности, неуспехи и депресия за Стрелеца. Това е много вероятно през пролетта. Сексът на първа среща няма да ви накара да се чувствате по-добре, гарантираме ви. Търсете си мъдър човек, с когото да може да изградите едни смислени отношения.

Коментари

Новини Варна