IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Живот
00:07 | 17 декември 2018
Обновен: 17:05 | 23 март 2024

Какво ви очаква през 2019 (Везни)

С годината на Земното прасе завършва дванадесетгодишния цикъл на Източния календар

По материала работи: Деян Михайлов
Какво ви очаква през 2019 (Везни)

2019-а е годината на земното прасе, което завършва дванадесетгодишния цикъл на Източния календар. Вижте хороскопа на всички знаци от Зодиака  в следващите редове. Годината на прасето ще започне точно от 5-и февруари и ще бъде много благоприятна за повечето представители на Зодиака. Най-накрая големите каръци, които все са дърпани надолу от живота, сякаш ще сключат мир със съдбата, която ще им се усмихне. Тази години на преден план ще изплуват нови хобита, нови пътувания и много нови идеи за реализиране.

Много от нас ще спрат да мислят за утрешния ден, а ще започнат да ценят сегашния миг и да му се наслаждават.

През 2019 особено щастливи ще са знаците Рак, Скорпион и Риби. Небесният протекторат ще изпълнява всичките им желания. Сякаш самта вселена ще работи за това. Щастието ще обича силните и упорити хора през идната година.

Везни (24 септември – 23 октомври)

През 2019 година ще получите много интересни оферти, които ще ви потопят във вълнуващо приключение. Ще настъпят много сериозни промени в живота ви.

През февруари ще се освободите от разрушителните връзки в живота си и да установите контакт с хора, които ще ви донесат много комфорт и удовлетворение. Ще имате желание да научите нещо ново и да се занимавате с нещо, което може да ви донесе допълнителни доходи. Някои Везни може да решат да сменят работата си. Всеки, които избира вдъхновението, го очаква успех.

Важно е да имате амбициозни цели през този период и да се настроите, че ще трябва да се борите за всичко. Не рискувайте прекалено много, не се надявайте на щастливо съвпадение. Резултатът от вашата борба зависи само и единствено от усърдието ви. Бъдете много бдителни и не се откъсвайте нито за миг от реалността. Направете всичко, което според вас е необходимо за постигането на успех.

Пролетта на 2019 година ще бъде изпълнена с много ярки събития. Хубаво е обаче да намира и време за релакс.  В професионален план ще се покажете като истински творци, които заслужават огромно уважение от колегите си.

През юли може да има конфликти в семейството ви заради огромна заетост. В здравословен план обаче всичко ще бъде наред – не се очакват големи проблеми. Лятото е добре да си имате някой до себе си, а през зимата се отдайте на живот.

През есента са възможни печеливши контакти, които ще са ви полезни за в бъдеще в професионален план.

Коментари

Новини Варна