IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
00:11 | 17 декември 2018
Обновен: 00:56 | 11 април 2024

Какво ви очаква през 2019 (Водолей)

С годината на Земното прасе завършва дванадесетгодишния цикъл на Източния календар

По материала работи: Деян Михайлов
Какво ви очаква през 2019 (Водолей)

2019-а е годината на земното прасе, което завършва дванадесетгодишния цикъл на Източния календар. Вижте хороскопа на всички знаци от Зодиака  в следващите редове. Годината на прасето ще започне точно от 5-и февруари и ще бъде много благоприятна за повечето представители на Зодиака. Най-накрая големите каръци, които все са дърпани надолу от живота, сякаш ще сключат мир със съдбата, която ще им се усмихне. Тази години на преден план ще изплуват нови хобита, нови пътувания и много нови идеи за реализиране.

Много от нас ще спрат да мислят за утрешния ден, а ще започнат да ценят сегашния миг и да му се наслаждават.

През 2019 особено щастливи ще са знаците Рак, Скорпион и Риби. Небесният протекторат ще изпълнява всичките им желания. Сякаш самта вселена ще работи за това. Щастието ще обича силните и упорити хора през идната година.

 

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Тази година ви чакат огромни успехи. Хороскопът за 2019 година обещава сватба и много силна връзка с вашия избраник. През март – май 2019 ще направите много нови запознанства, които ще имат ключова роля в професионален план.

Астролозите съветват да решите какви ще са вашите цели през 2019 и да се стремите към тях и реализирането им. Ще сте успешни във всичко, с което се захванете. Най-хубавото е, че постоянно ще усещате подкрепата на любимия човек. Това обаче не значи, че трябва да се отпускате. Поемете инициативата във ваши ръце, що се отнася до личния ви живот.

През лятото и есента на 2019 година ще ходите много по ресторанти и театри. Имате нужда от храна за душата и ще я откриете точно там.

През октомври ще сте много енергични и силни. Ако искате да постигнете това, което сте си поставили като цел, ще се наложи да отхвърлите всички оферти за почивка. Няма да повярвате, но веднага, щом започнете да се занимавате със собствения си проект, ще дойдат много предложения за забавление. Ще трябва обаче да ги отхвърлите и да продължите да работите. Това е основният закон на успеха. 2019 е много важен период за вас, през който наистина ще можете да преместите планини.

Коментари

Новини Варна