IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
20:50 | 18 декември 2018
Обновен: 07:49 | 16 април 2024

Бащата на Меган опитва да стига до нея чрез кралицата

Родителят се оплака, че не е получил честитка за Коледа от дъщеря си

По материала работи: Слав Велев
Бащата на Меган опитва да стига до нея чрез кралицата

За пореден път бащата на Меган Маркъл прави опит да се сдобри с дъщеря си. Томас заяви, че се надява британската кралица Елизабет Втора да му помогне да се сдобри с дъщеря си, която е омъжена за принц Хари, предаде Ройтерс.

 

"Бих оценил всичко, което Нейно Величество би предприела в тази насока, за да можем да решим нашите семейни проблеми", заяви Томас Маркъл в интервю, дадено за телевизионния канал ITV предаването Good Morning Britain.

 

"Всички семейства са еднакви, независимо дали са кралски или най-обикновени. По празниците всички би трябвало да сме заедно", изтъкна Томас Маркъл.

 

Родителят се оплака, че не е получил честитка за Коледа от дъщеря си Меган, но би се радвал, ако все пак изгладят своите отношения.

 

Г-н Маркъл не скри чувствата си към херцогинята на Съсекс, като довери, че много я обича. Той я призова да му се обади при пръв възможен случай или поне да му изпрати SMS. Томас и Меган не си говорят след венчавката ѝ с принц Хари през месец май.

 

Dnes.bg

 

 

Коментари

Новини Варна