IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
09:46 | 18 декември 2018
Обновен: 10:47 | 21 април 2024

Да подариш за Коледа… ЛЕКАРСТВО

Актуална класация: Топ 10 на най-неадекватните предложения за коледни подаръци

По материала работи: Пламен Янков
Да подариш за Коледа… ЛЕКАРСТВО

Рекламите преди празниците ни заливат от всички страни. Предложенията и промоциите за коледни подаръци валят. Но дали всичко, което се предлага, е подходящо да заеме място под празничната елха?

 

И тази година, спазвайки традицията, сме ви подготвили една актуална класация на най-неадекватните предложения за коледни подаръци, които ни рекламират търговците.

 

10. Ние смятаме, че едно от нещата, които в никакъв случай не трябва да подарявате на тъщата си, е ваучер за посещение при кинезитерапевт по програма 60+. Тя едва ли ще ви се зарадва много, въпреки че от съответния здравен център са ви дали и 20% отстъпка…

 

9. В никакъв случай не подарявайте на жена си корсет за стягане на корема и талията. Нищо, че в момента ви го предлагат като „уникален подарък за всяка дама“. Трудно е да си представите сцената, която ще последва, когато половинката ви отвори подобен подарък.

 

8. Същото ще се случи, ако открие под елхата ваучери за процедури за цяло тяло против целулит… Независимо колко са ви стрували, ще бъдете подложен на разкъсващ и мелодраматичен изблик, започващ и завършващ с констатацията: „Значи, мислиш, че съм дебела, а!!!“

 

7. За никого, каквото и да ви убеждават рекламите, не е подходящ подарък кутия с лекарство! Нито такова, което „подпомага нормалната детоксикация на организма чрез дейността на червата, черния дроб, бъбреците, дихателните пътища и кожата“, нито което „способства за поддържане на проходимостта на кръвоносните съдове и нормалните функционални нива на кръвно налягане“.

 

6. Особено неподходящ подарък за мъж е хранителна добавка, подкрепяща „сексуалните функции при възрастни“… Особено ако този мъж не е споделял леглото ви…

 

5. За никого не е приемлив подарък и ваучер за посещение в клиника по естетична дерматология. Нищо, че според рекламата именно сега е моментът да го вземете…

 

4. Не се подарява за Коледа и избелване на зъби, нищо, че свекървата ви е заклета пушачка и определено има нужда… Ако го направите, гарантирано късметът няма да е с вас през новата година.

 

3. Съвършено неподходящ коледен подарък е да „зарадвате“ съпруга си със „задържащ спрей за мъже“, дори и когато рекламата ви го предлага в кутия с празнична украса.

 

2. Бъдете убедени, че никой от членовете на семейството ви няма да бъде въодушевен, ако получи   от вас сериозно рекламирания в социалните мрежи като „супер коледен подарък, с който ще зарадвате близките си“ ваучер за „психологическо консултиране при дипломиран психолог“.

 

1. Но най-сигурният начин да изкарате коледната нощ на улицата и да получите еднопосочен билет за бъдещия си жизнен път е, ако решите да се доверите на рекламата и „изненадате“ жена си с опаковка  от 60 капсули „съвършена комбинация  по иновативна формула, която „доказано“ влияе върху подобряването на обменните процеси в организма, подобряване на метаболизма и чувствително намалява чувството на глад и апетита към сладкото“.

 

А ние ви пожелаваме весела Коледа и внимавайте какво ще поставите под елхата.

 

МАНЯ ПЕТРОВА

Коментари

Новини Варна