IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
09:42 | 19 декември 2018
Обновен: 15:02 | 25 април 2024

Мистерията около близначките Полак и техните мъртви сестри

Странни съвпадения

По материала работи: Пламен Янков
Мистерията около близначките Полак и техните мъртви сестри

През 1957 г. сестрите Джоана (11 г.) и Джаки (6 г.) Полък загиват трагично в автомобилен инцидент в Нортъмбърленд, Великобритания. Една година по-късно майка им ражда близначките Дженифър и Джилиан. Именно тогава започват странните съвпадения, отбелязват от obekti.bg.

 

По-малката близначка Дженифър има родилни белези по тялото си точно на същите места, на които и Джаки e имала. Близначките започват да искат играчки, принадлежащи на покойните момичетата, за които няма как да знаят, че съществуват, тъй като родителите ги били скрили след трагичния инцидент.

 

Наред с това Дженифър и Джилиан изявяват желание да бъдат заведени в един парк, където техните сестри често са били водени, за да играят, но и в този случай това поражда недоумение, тъй като двете не са посещавали това място и не знаят, че то съществува.

 

Д-р Иън Стивънсън, уважаван психолог по това време, се заел да разследва случая по-задълбочено и заключил, че е вероятно близначките да са превъплъщения на починалите им сестри. Естествено, трудно е да приемем подобна теория. Категорично обяснение за зловещите съвпадения обаче все още няма.

 

Четете още Печалната история на петзначките Дион

Коментари

Новини Варна