IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
09:16 | 19 декември 2018
Обновен: 22:14 | 25 март 2024

Обява за работа: Пътувай по света и снимай срещу 100 хиляди долара годишно

Естествено, има и лоши страни – фотографът трябва да е готов да тръгне на път веднага и да жертва личното си време

По материала работи: Пламен Янков
Обява за работа: Пътувай по света и снимай срещу 100 хиляди долара годишно

Семейство търси да наеме професионален фотограф за най-мечтаната работа – да пътува с тях по света и да снима. Заплатата му ще бъде малко над 100 хил. долара годишно.

 

Апетитната обява се появи в британският уебсайт “Перфокал”, в който се публикуват обяви за работа за фотографи, съобщава bTV.

 

Семейството предлага и други облаги – всички пътни разходи, хотели и храна са за тяхна сметка. Фотографът има право на 30 платени почивни дни, както и болнични.

 

Естествено, има и лоши страни – фотографът трябва да е готов да тръгне на път веднага и да жертва личното си време, тъй като рядко ще може да се прибира у дома. Работното време понякога надвишава 10 часа дневно.

 

В замяна обаче избраният ще може да присъства на “Формула 1” в Монако, да се гмурка на Малдивите и да посети карнавала в Рио де Жанейро.

 

Семейството, което предлага тази работа-мечта, остава анонимно.

 

Перфектният кандидат трябва да има минимум пет години опит в лайфстайл фотографията, като семейството ще проверява всеки кандидат лично. Избраните финалисти ще бъдат поканени на гости за един уикенд за интервю.

Коментари

Новини Варна