IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
17:44 | 26 декември 2018
Обновен: 13:01 | 25 март 2024

3 сутрешни тайни за топене на килограми

Няколко безобидни навика ще ви помогнат лесно да постигнете мечтаното тегло

По материала работи: Борис Проданов
3 сутрешни тайни за топене на килограми

Без значение дали искате да отслабнете с 2 или 5 кг, понякога този процес се оказва почти невъзможна задача на фона на напрегнатото и динамично ежедневие, което ви изцежда напълно силите. Истината е, че промените се случват с дребните неща.

 

Няколко безобидни навика рано сутрин ще ви помогнат лесно да постигнете мечтаното тегло.

 

Пийте вода

Тъй като през нощта едва ли поемате течности, на сутринта ще се събудите дехидратирани. Започнете деня с две чаши вода (400-500 мл). Тя може да бъде хладка или на стайна температура.

 

Приемът на вода на гладно буквално промива червата като ги изчиства от натрупаните токсини и разбира се ускорява метаболизма. Колкото по-бърз е той, толкова по-лесно ще намалите теглото си.

 

Заменете кафето с една от тези напитки

1. Чаша вода с изстискан лимон и щипка канела. Това питие е пълно с антиоксиданти и ускорява метаболизма.

 

2. Гореща вода с къри. Може и да сдъвчете няколко листа, вместо да го сипвате във водата. Те ще ви помогнат да изгоните токсините от тялото и да поддържате нивата на кръвната захар нормални.

 

3. Гореща вода с лимонов сок и семена от кимион. Можете да оставите семената да преседят за през нощта и след това да прецедите водата и да добавите лимона. Течността засилва метаболизма и е източник на натрий и магнезий.

 

Медитация

Медитацията ще ви помогне да овладеете стреса, а това е от голямо значение когато се борите да отслабнете. Хормоните на стрес са сред основните виновници за повишаване на теглото.

tialoto.bg

 

Лесен и ефикасен начин да стопим мазнините по бедрата

Шокиращите тайни на успешното отслабване

Как да използваме меда за отслабване?

 

 

 

Коментари

Новини Варна