IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
00:00 | 31 декември 2018
Обновен: 11:57 | 4 май 2024

Годишен хороскоп за 2019-а (Овен)

Вижте какви са астрологичните прогнози за новата година

По материала работи: Пламен Янков
Годишен хороскоп за 2019-а (Овен)

Овен
 

Динамична ще е годината за представителите на вашия знак с достатъчно възможности за реализация. Дали ще се възползвате или не, зависи от поведението ви. Не се захващайте за няколко неща едновременно, защото ще разпилеете силите си и получените резултати няма да ви зарадват. Действайте с умерено темпо и отчитайки личните си възможности.


Ще има, разбира се, и затруднения. Приемете ги като изпитание за издръжливостта, волята и търпението си. Някои от тях ще играят ролята на „предупреждение“, целящо да ви предпази от грешки.


Мобилизирайте личния си потенциал в моментите, в които решавате да започнете нещо съвсем ново. Представете си, че имате пред себе си бял лист и на вас се пада да напишете първата дума. Нелек избор, но печелившата ви стратегия в случая е да повишите капацитета си, повишавайки познанията.


Не залагайте на количеството, а на качеството.


Поставяйте си реални цели и незабавно изработвайте плана за постигането им. Страхът от непознатото не бива да е спирачка към новото.

Коментари

Новини Варна