IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
18:16 | 1 януари 2019
Обновен: 15:24 | 20 април 2024

Лошите навици, които ни пречат да отслабнем

Търсите извинения, отлагайки промените за утре

По материала работи: Ставри Таргов
Лошите навици, които ни пречат да отслабнем

Ограничена консумация на протеини, недостатъчно пиене на вода, пазаруване без списък, постоянен стрес и емоционално хранене... Това са само част от вредните навици, "благодарение" на които не можем да постигнем така желаната фигура.

 

Кои други е добре да елиминирате, за да бъдете в добро здраве и форма, вижте в следващите редове.

 

Търсите извинения, отлагайки промените за утре, понеделник, първия ден от месеца

 

Една китайска поговорка гласи: „Този, който се страхува да направи първата крачка, прекарва целия си живот на един крак“. Какво ще се промени в първия ден на месеца, седмицата, годината? Това са само оправдания, с които забавяте така желаната промяна. Започнете всеки ден да полагате малки усилия за вашата фигура и здраве. Само така ще успеете да направите големите промени.

 

Храните се недостатъчно

 

Не малко хора, които се опитват да отслабнат, през седмицата почти нищо не хапват, а когато дойдат почивните дни, се отдават на гуляй. Това е вреден навик, който няма да ви помогне да отслабнете. Вижте как може да редуцирате теглото си с правилото 80/20 и да си позволите сладки лакомства.

 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари

Новини Варна