IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
00:02 | 11 януари 2019
Обновен: 03:58 | 16 април 2024

Седмичен хороскоп 14 - 20 януари 2019 - ТЕЛЕЦ

Някои от вас ще се ангажират с търсене на разрешение на един неприятен спор или конфликт с жена

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 14 - 20 януари 2019 - ТЕЛЕЦ

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица някои от вас ще се ангажират с търсене на разрешение на един неприятен спор или конфликт с жена, който вероятно като влияние продължава доста дълго време. 


Тази ситуация влияе неблагоприятно на психиката и на самочувствието ви като цяло. В момента сте в ситуация, в която не е важно, на чия страна е правото, а да си осигурите спокойствие и емоционален комфорт. 


Ако за това трябва да направите някакъв компромис, не се двуомете. 


През седмицата ще възникне притеснение или сложен за вас ангажимент свързан с финансов документ или някакъв вид плащане. Напрежението ще е свързано със сложността на изпълнение на тази задача или с необходимостта да ангажирате и други хора. 


През тази седмица ще имате интересни или полезни за вас разговори с жена от кръга ви роднини: сестра, дъщеря, майка и др. В повечето случаи тази комуникация ще ви зареди с положителни емоции или ще ви помогне да се освободите от насъбралото се напрежение у вас през последните седмици. 


Седмицата вещае важно събитие или събиране свързано с жена или с дете: рожден ден, имен ден, годеж, сватба и др. 


Интересни събития могат да се очакват в любовния ви живот, където една създадена вече или нова романтична връзка ще се развие по един желан и очакван от вас начин. 


Това ще бъде благоприятна седмица за нови романтични контакти (ако търсите такива), но тяхното развитие ще бъде индивидуално за всеки един от вас. 

Коментари

Новини Варна