IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
00:07 | 11 януари 2019
Обновен: 14:21 | 25 април 2024

Седмичен хороскоп 14 - 20 януари 2019 - ВЕЗНИ

Предстои ви да се срещнете и запознаете с нови хора

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 14 - 20 януари 2019 - ВЕЗНИ

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която ви предстои да се срещнете и запознаете с нови хора. Най-вероятно те са отскоро в града или в държавата, където живеете или са временно във вашето населено място. 


Една такава среща може да е предварително планирана, но може и да бъде случайна. 


В личния ви живот или по-скоро в любовта ще възникне напрежение свързано с проява на ревност, неприятно недоразумение или реакция вследствие намесата на други хора във вашите отношения. 


През тази седмица много по-сериозно ще обмислите свои битови или имуществени проблеми, желания за промени или нововъведения в дома, в който живеете. 


По-трудно ще бъде разрешаването на проблеми от имуществен характер, в които има намесени и други интереси: на ваши роднини, съседи и други. 


През тази седмица се опитайте да игнорирате негативното влияние на минали събития, загуби или провали и да се освободите от страха от неизвестното или непознатото. 


В момента върви една благоприятна промяна в живота ви, която може да засегне вашето семейство или кариера. 


Не бива да пропускате тези нови възможности натоварени с излишно безпокойство за бъдещето.

Коментари

Новини Варна