IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
10:39 | 16 януари 2019
Обновен: 09:34 | 25 март 2024

Арестуваха играч на „Тотнъм“ заради домашно насилие

Серж Орие отрича обвиненията на приятелката си

По материала работи: Пламен Янков
Арестуваха играч на „Тотнъм“ заради домашно насилие

Футболистът на "Тотнъм" Серж Орие е прекарал няколко часа в ареста в Лондон, след като е бил обвинен в домашно насилие от приятелката си Хенча Войт, съобщава британското издание "Дейли Мейл", цитирано от bTV. Задържането на играча се е случило вечерта преди дербито на "шпорите" с "Манчестър Юнайтед", в което националът на Кот д`Ивоар не взе участие.

 

26-годишният футболист е бил освободен след няколко часа в ареста, като не му е повдигнато обвинение. 

 

Той обаче ще отнесе дисциплинарна санкция от "Тотнъм". 

 

Орие отрича да е посягал физически на своята половинка. Британските издания се позовават на близък до семейството, който твърди, че скандалът между футболиста и Войт се е случил пред 5-месечната им дъщеря. По време на спречкването се е намесила полицията.

 

Войт, която е фитнес модел и една от риалити звездите на Острова, и футболистът живеят заедно отскоро. В интервю в края на 2018 г. Орие заяви, че бащинството го е направило по-спокоен и уравновесен.

 

През 2016 г. футболистът се забърка в друг скандал, този път като играч на ПСЖ. Той не бе допуснат да влезе на английска територия за мач от Шампионската лига, след като получи обвинение за нападение над полицай. Орие бе осъден на 2 месеца затвор, но след обжалването плати глоба от 1300 паунда.

Коментари

Новини Варна