IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
00:10 | 18 януари 2019
Обновен: 22:14 | 18 април 2024

Седмичен хороскоп 21- 27 януари 2019 (КОЗИРОГ)

През тази седмица ще следите събитие свързано с пътуване на жена или промени в живота на жена, която живее в друго населено място

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 21- 27 януари 2019 (КОЗИРОГ)

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще следите събитие свързано с пътуване на жена или промени в живота на жена, която живее в друго населено място. В повечето случаи тя ще бъде ваша роднина: сестра, дъщеря, майка, племенница и др.

 

Тази седмица ще изиска по-голямо внимание за тези от вас, чиято работа е свързана с пари или с важни документи. Неприятностите, които ще възникнат могат да са вследствие ваша грешка, но може да са провокирани от някой друг, който ще има за цел да ви злепостави.

 

През тази седмица ше ви бъде трудно да реализирате свои планове, които касаят или зависят от действията и решенията на мъж, който е ваш роднина или приятел.

 

Възможно е здравословен проблем или други неблагоприятни обстоятелства в неговия живот да възпрепятстват изпълнението на поети от него задължения.

 

През тези седем дни вероятно някой ще се опита да ви манипулира или да се възползва от вашата неопитност или липса на определени знания за да ви заблуди или да получи някаква облага от конкретната ситуация.

 

Седмицата ще бъде благоприятна за младите жени Козирог, които имат планове свързани с пътуване или с комуникация с хора от близо и далеч.

 

Младите мъже Козирог да преценят правилно реалността на плановете, които имат за тази седмица. В противен случай ще пропилеете ценно за вас време.

Коментари

Новини Варна