IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:11 | 18 януари 2019
Обновен: 02:33 | 25 март 2024

Седмичен хороскоп 21- 27 януари (ВОДОЛЕЙ)

Ще имате изненада в семейството

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 21- 27 януари (ВОДОЛЕЙ)

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще ви изненадат събития в собственото ви семейство или в живота на човек от кръга ви роднини. Поради някаква причина те ще ви създадат моменти на тъга или неувереност в тяхното благоприятно развитие. Моят съвет е да избягвате подобни настроения, защото няма случайни неща и нищо не ни се дава да преживеем, без да има някакъв важен промисъл в него.

 

В любовен план седмицата ще бъде щедра и изпълнена с различни емоции, но не допускайте налагане на собствената си воля и следване единствено на вашите желания. Това ще създаде неприятен дисбаланс във вашите отношения и то по ваша вина. Може да очаквате изненада, ако партньора ви е роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

 

Тази седмица ще създаде различни спънки или забавяния в предварително уговорени срещи, събирания или различни обществени мероприятия.

 

Мнозина ще посетят дома на роднина или приятел по неприятен повод.

 

През седмицата ще възникне едно спречкване с жена, което ще ви даде смелост открито да говорите за неща, които досега сте подтискали в себе си. Отговорът, който ще получите определено ще ви изненада.

 

Жените над 35 годишна възраст ако съумеят да контролират раздразнителността си през тези седем дни, ще могат да се зарадват на благополучното развитие на плановете си за тази седмица.

Коментари

Новини Варна