IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
12:16 | 21 януари 2019
Обновен: 18:39 | 25 април 2024

"Червената Луна" ни прави по-нервни и агресивни

Поне шест месеца ще траят последиците от явлението

По материала работи: Слав Велев
"Червената Луна" ни прави по-нервни и агресивни

 

 

"Кървавата Луна" е едно от най-красивите явления в нощното небе. Въпреки зловещото име, червеното оцветяване на спътника ни се дължи на сянката, която Земята хвърля върху нея, когато препречи пътя на светлината от Слънцето. Това се дължи на факта, че червените лъчи са най-дълги, а атмосферата на планетата ни пречупва всички останали.

 

Но освен като астрономическо явление, "Червената Луна" може да се отрази и на емоциите на хората.

 

"Това явление влияе като изпит за отношения. Ще бъдем по-нервни, по-агресивни. Възможно е да чуем новини, които ще ни направят по-несговорчиви. Някои хора усещат това явление много явно. Луната е в позицията на лъва, това означава, че някои хора ще имат проблеми в любовта и отношенията с близките си", отбеляза астрологът Силвия Дончева пред Bulgaria ON AIR.

 

В центъра на събитията е зодия лъв, койтое свързан с инцидентни събития в здравето.

 

"Остатъчните последици са поне 6 месеца. Много ясно ще почувстват хората, които са родени в края на зодия рак и началото на зодия лъв. Въпреки това червеното може да се възприеме и като позитивен символ за любов", изтъкна Дончева.

 

Dnes.bg

 

Четете още:  

 

 

Коментари

Новини Варна