IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
12:04 | 7 февруари 2019
Обновен: 23:52 | 22 април 2024

Полезни съвети за обвързани мъже: Какво иска една жена за Св. Валентин

Като начало да не я пренебрегнат заради Свети Трифон

По материала работи: manager
Полезни съвети за обвързани мъже: Какво иска една жена за Св. Валентин

Всъщност няма значение с какво ще изненадате половинката си за Св. Валентин, важното е да не забравите на този ден (и то още рано сутринта) да й покажете, че тя е единствената, незаменимата и вие страшно много я обичате.

 

Няма значение дали с цветя или със скъп подарък. За жените най-важно е отношението и начина по който то се демонстрира.  И ако все пак сте се „отнесли“ и сте забравили за празника на влюбените (още повече, че вече две седмици сте ангажиран с организацията по празнуването на Трифон Зарезан с тайфата) все още не е късно да направите нещо, за да „спасите кожата“. Пък и е редно да „се отчетете“, защото после ще трябва да „ви разпишат билета“ за по-съществената част от двойния празник.

 

И така… На 14 февруари се събуждате от натрапчивата мисъл, че сте забравили нещо… Поглеждате към спящата до вас благоверна съпруга и ви облива студен душ: Господи! Тя ще очаква нещо за празника на влюбените!

 

Няма време за реакция! Всеки момент ще се събуди! Какво да правя!

 

Най-лошото в този момент е да изпаднете в паника и по най-бързия начин да избягате по работа! Още по-лошо е да се направите на „дръж ми шапката“ и, че не си спомняте коя дата е…

 

Ето няколко полезни съвета, които ще ви спестят много неприятности:

 

Вариант едно! Бързо хващате пастата за зъби и рисувате с нея сърце върху огледалото в банята. Едно обичам те ……. (името на дамата) и когато тя прочете посланието… Според ситуацията…

Обяснявате, че дълго сте се чудили какво да й подарите за празника, но нищо не ви се е сторило достатъчно красиво за нея и се надявате сега тя да ви придружи до МОЛ-а за да изберете заедно подаръка. (Номерът ще мине, защото сърцето на огледалото показва, че не сте забравили съвсем датата…)

 

Вариант две! Бързо тичате в кухнята. Изрязвате с ножа филия хляб във формата на сърце, лепвате отгоре парче домат (или мажете с малко лютеница), поръсвате с малко кашкавал (или просто слагате върху домата слайс топено сирене), пъхате в микровълновата, правите кафе или чай. Закуската със сърцето е готова! Носите й закуска на поднос в леглото…

Събуждате я с целувка и рецитирате, че дълго сте се чудили какво да й подарите за празника, но нищо не ви се е сторило достатъчно красиво за нея и се надявате сега тя да ви придружи до МОЛ-а, за да изберете заедно подаръка. (Номерът ще мине!)

 

Вариант три! Бързо взимате един бял лист за принтер. Сгъвате го на две. Рисувате на първата страница голямо сърце. Вътре пишете: ОБИЧАМ ТЕ! Поставяте го на възглавницата до главата й.

Събуждате я с целувка и ентусиазирано: Честит Св. Валентин, красавице! (коя жена ще устои на подобно обръщение) и рецитирате, че дълго сте се чудили какво да й подарите за празника, но нищо не ви се е сторило достатъчно красиво за нея и се надявате сега тя да ви придружи до МОЛ-а, за да изберете заедно подаръка. (Номерът ще мине!)

 

Вариант четири! Изобщо нямате време, защото тя вече се събужда… Надвесвате се над нея, сякаш дълго сте я гледали как спи и казвате: Боже колко си красива като спиш! Аз съм най-големият късметлия на света! Честит Св. Валентин, красавице!

И после си знаете… Рецитирате, че дълго сте се чудили какво да й подарите за празника, но нищо не ви се е сторило достатъчно красиво за нея и се надявате сега тя да ви придружи до МОЛ-а, за да изберете заедно подаръка. (Номерът ще мине!)

 

Който и вариант да изберете, най-важното е да запазите самообладание и в никакъв случай да не давате вид, че сте забравили за празника.

 

Ако сте достатъчно убедителен, даже би могло да ви се размине и ходенето до МОЛ-а.

 

И най-важното! Изчакайте да минат поне час-два и тогава и споменете, че приятелите ви организират нещо за Трифон Зарезан. На вас не ви се ходи много, но всички момчета ще са там… Даже и Пешо (Гошо, Митко… - няма значение) – дето жена му е такава злоба… Важно е да завършите с: А аз съм такъв късметлия, че Господ ми даде теб, скъпа!

 

И… Приятен купон за Трифон Зарезан, момчета!

 

За Черно море: Зарезан Трифонов

 

Коментари

Новини Варна