Колийн Рууни заплашва да зареже Уейн
Хванаха футболиста да пие шотове след полунощ с Вики Росиек
Публикувана: 11 Feb 2019 | 18:07

Колийн Рууни заплаши, че ще се прибере във Великобритания заедно с децата и ще остави Уейн сам в Америка. Техният брак отново виси на косъм, след като “Сън” разкри в неделя, че брюнетката Вики Росиек е разкарвала нападателя на Ди Си Юнайтед по баровете, където той обръщал шотове до 2.30 часа сутринта.

В момента Уейн е на 12-дневна подготовка със съотборниците си във Флорида, а съпругата му е у дома във Вашингтон, за да гледа четирите им сина.

"Ти ме унизи отново!”, крещяла Колийн по телефона, разкрива източник пред таблоида. Според него, Колийн никога не е била толкова бясна на Рууни.

Тя не можела да повярва, че Уейн отново е в заглавията на вестниците заради пиянските си изцепки и че е бил толкова глупав отново да бъде хванат в компанията на друга жена.

Уейн Рууни си устроил 10-часовия гуляй, след като гледал “Супербоул” със своите съотборници. Той бе забелязан да надига чашката в Pier House в 16.20, след което в 00.20 часа бе сниман да си говори с 32-годишната Вики в бара Brown Boxer преди да се качи в колата й и двамата да потеглят  към пъба The Shipwreck. Свидетели разказват, че той останал в заведението до 2.30 сутринта, обръщайки шот след шот.

Рууни твърдял, че нищо не се е случило с Вики, но Колийн отказала да му повярва.

В миналото футболистът е изневерявал на Колийн с проститутки, а преди 18 месеца бе арестуван заради шофиране в пияно състояние. Оказа се, че бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Англия не е бил сам в колата. Компания му правела палавата Лаура Симпсън, която се “изпусна”, че двамата са били няколко часа насаме и че Шрек не го бивало в леглото.

На 18 декември Уейн Рууни бе задържан на летището във Вашингтон, тъй като задействал алармата на една от вратите. Говорителят на футболиста потвърди за инцидента и отдаде поведението на англичанина на свесването на успокоителни таблетки и алкохол.

 

Sportal.bg

Коментари ( 0 )