IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
11:08 | 11 февруари 2019
Обновен: 08:07 | 25 април 2024

Куверти до 100 лв. за 14 февруари във Варна

Предложенията са изключително разнообразни

По материала работи: Борис Проданов
Куверти до 100 лв. за 14 февруари във Варна

Максимум до около 99 лв. са цените на кувертите във Варна за „комбинирания“ празник на 14 февруари – Св. Валентин и Трифон Зарезан. Романтичните вечери с щипка любов и разнообразни кулинарни изкушения започват от 20 лв. и стигат до стотак (на човек) за 6-степенно меню.

 

Едни от най-добрите шеф готвачи в България предлагат ястия, които се отличават с имената си: „Сърцето на Афродита“, „Първороден грях“,„Пеперуда на любовта“, „Любовна страст“, „Страстно изкушение“ и „Сърце в бодли“. Тези блюда са част от гурме-предложенията в реномирани ресторанти на Варна.

 

Неразривна част от менюто са т.нар. „афродизиаци“ – екзотични плодове (вкл. ягоди), морски дарове, изкушения от шоколад. Определени заведения залагат на тематична кухня – ориенталска или гръцка, други – на екзотика в японски стил от Далечния Изток.

 

Изборът на напитки също не е случаен – на тезгяха излизат специално селектирани вина.

 

С добро вино и вкусна храна обаче не се изчерпват офертите за 14 февруари. В анонсите са заложени възможности за романтичен залез и/или изглед към окъпаната в светлини Варна.

 

Ресторантите предлагат и специална програма, в която гостуват или местни звезди, или такива от съседните ни страни.

 

Още по темата: Полезни съвети за обвързани мъже: Какво иска една жена за Св. Валентин

Коментари

Новини Варна