Поставиха нов световен рекорд по бързо рапиране
Американец успя да произнесе 1030 думи за 2 минути и 3 секунди
Публикувана: 12 Feb 2019 | 12:08


Блогърът и хип-хоп изпълнител от Съединените щати, действащ под псевдонима Maк Летал, успя да постави нов световен рекорд за бързо рапиране, предадoха 24СМИ и БГНЕС, цитирани от Нова.

 

„Реших да подобря световния рекорд на безумно бърз рап. Отне ми един месец, за да запиша това видео”, казва Мак Летал в анотацията.

 

На кадрите изпълнителят демонстрира забележителна способност да управлява дишането и гласните си струни. Той държи смартфон с хронометър до камерата, за да запише нагледно рекорда.

 

 

 

Рапърът успява да произнесе 1030 думи за 2 минути и 3 секунди. Компания му прави ярък папагал, който седи на рамото му. Когато птицата внезапно отлита, Мак Летал решава да импровизира, успявайки да вмъкне фразата „Къде отиваш?“ в речитатива.

 

През 1992 г. чикагският рапър Туиста влезе в Книгата на рекордите на Гинес, като изговори на един дъх 598 срички за 55 секунди.

 

Рапърът Еминем почти се доближи до този показател, записвайки стих със скорост от 10,3 срички в секунда за песента „Majesty“ през лятото на 2018 година.

Коментари ( 0 )