IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
16:57 | 21 февруари 2019
Обновен: 01:19 | 11 април 2024

Погребват Шабан Шаулич с каскет и пари, къде отива наследството му?

Съпругата му ще върне средствата на всички, закупили си билети за концертите му

По материала работи: Слав Велев
Погребват Шабан Шаулич с каскет и пари, къде отива наследството му?

„Да му сложите каскет на главата и пари в ръката! Без това не можеше да живее. Това го правеше щастлив!"

 

С тези думи Гордана Шаулич изпраща децата си в Германия да приберат тялото на известния певец Шабан Шаулич, пишат от сръбското издание "Блиц“.

 

Те трябва да се върнат в Сърбия днес, а поклонението пред музиканта ще се състои в петък по обяд в кметството на Белград. Тленните му останки ще бъдат положени в новото гробище на града.

 

Според изданието е ясно и част от завещанието на Шабан Шаулич. Съпругата му ще наследи богатството му от 500 хил. евро и луксозната вила в сръбския град Кърчедин. Децата му Санела, Михайло и Илда ще си разделят трите апартамента в Белград.

 

Гордана Шаулич е взела и решението да върне парите на всички, които са си закупили билети за предстоящите концерти на съпруга й.

 

Шабан Шаулич загина след тежка автомобилна катастрофа в Западна Германия, след като бе блъснат от турски гражданин, който управлявал чужд автомобил след употреба на алкохол и без книжка.

 

//dnes.bg

 

Четете още:  

 

Коментари

Новини Варна