IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
14:58 | 23 февруари 2019
Обновен: 20:55 | 23 март 2024

Майли Сайръс: Бракът не ме прави по-различна

Певицата в откровено интервю за "Vanity Fair"

По материала работи: Пламен Янков
Майли Сайръс: Бракът не ме прави по-различна

Загубата на моя дом ме промени много повече, отколкото бракът. Това признава Майли Сайръс пред „Vanity Fair“. Певицата ще се появи на корицата на списанието за месец март, отбелязва tialoto.bg.

 

Изпълнителката дава първото си интервю след брака си с Лиъм Хемсуърт в края на 2018 г.

 

„На много може да се стори старомодна причината, поради която хората се женят, но аз не мисля така, защото това е един вид нова ера. Всички ние се променяме. Сега можете да видите как изглежда куиър (от английски queer – ексцентричен, странен, необичаен. Събирателен термин, използван за обозначаването на сексуалните и джендърни малцинства, несъответстващи на хетеро или цисджендърна идентичност), в хетеросексуални отношения. Гордея се, че съм куиър“, обяснява тя.

 

Майли е категорична, че хората се влюбват в характера на самия човек, а не в пола или външността му. „Това, в което съм влюбена, съществува почти на духовно ниво. Няма нищо общо със сексуалността. Усещанията на новото поколение нямат нищо общо със сексуалността или пола. Сексът – това на практика е една малка част, а полът – е още по-малка, почти несъществуваща част от отношенията“, коментира Сайръс.

 

Любимата на Лиъм разкрива, че когато е с него се чувства по-силна. Тя изтъкна, че въпреки сватбата, булчинската рокля с голямо деколте, прическата и цялата суетня около събитието, тя все не се смята за „вежлива хетеро дама“.

 

Госпожа Хемсуърт сподели още, че пожарът, който изпепели къщата ѝ я накарал да се замисли за по-дребните неща от живота и да живее в настоящето.

 

Майли Сайръс смята, че някои хора не я харесват, защото не играе роли и споделя публично много моменти от живота си. „Представям ви се такава, каквато съм наистина. Когато хората слушат песните ми, те разбират какво чувствам точно в този момент. Разбира се, в мен живее вечно неудовлетвореният творец, на когото бързо му става скучно, затова се придвижвам бързо из живота“, добавя тя.

 

За списанието певицата се снима леко разголена – нещо, което не е нетипично за нея. Кадрите са дело на фотографа Райън Макгинли.

Коментари

Новини Варна