IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:01 | 22 март 2019
Обновен: 21:36 | 23 март 2024

Седмичен хороскоп 25 - 31 март 2019 - ОВЕН

Ще имате благоприятно време за всякакъв вид работа

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 25 - 31 март 2019 - ОВЕН

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще имате благоприятно време за всякакъв вид работа, особено за такава, която ще възникне внезапно като необходимост да бъде свършена в рамките на седмицата. 


Успехи ще може да очаквате с професионални ангажименти, които трябва да бъдат изпълнени в кратък период от време. 


През седмицата е възможно да възникне предложения за нова работа, което за мнозина ще се окаже един уникален шанс. 


През тази седмица повод за събиране или за специални емоции ще бъде събитие в живота на момче или млад мъж. През седмицата ще се надявате много на помощта или на дадено ви обещание от страна на мъж, като тези неща няма причина да не се случат. 


През седмицата внимание ще изискат вашите финансови дела, особено тези които вече имат някакво развитие от предишната седмица, но които сега ще срещнат неочаквани пречки или затруднения. 


Мъжете до 35-годишна възраст ще имат възможност да постигнат успех или благоприятни резултати при реализацията на семейни или домашни дела. За вас това ще бъде благоприятна седмица за преместване в ново жилище или ремонт на това, където живеете в момента. 


Мъжете над 35 годишна възраст ще имат оптимистично очакване за развитието на едно свое ново приятелство или професионално партньорство.

Коментари

Новини Варна