IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
09:44 | 15 април 2019
Обновен: 01:17 | 8 май 2024

Кръшкач без угризения: Защо изневерява?

Една лична изповед, съгласни ли сте с нея?

По материала работи: Ставри Таргов
Кръшкач без угризения: Защо изневерява?

Общественото мнение, често подкрепено и с някакви проучвания, гласи, че мъжете са предимно полигамни. Защо им е толкова трудно да останат верни?

 

Ето една анонимна изповед на един мъж, която може да се определи като шокираща с откровеността си.

 

Защо изневерявам?

 

Защото изневярата изостря паметта. Всичко отива на заден план, когато видя голия гръб на непозната жена. Това е най-честният избор, който мога да направя. Въпреки всички правила, за които се преструвам, че ги следвам. Противно на здравия разум и мъдростта на годините, в този момент не съжалявам.

 

Смята се, че мъжете кръшкат, защото имат тази възможност. Вярно е, че измяната е лесна, почти не остават и доказателства. Трябва просто да избереш времето и да изберете правилното място за срещи. Като цяло изневярата е много лесно да се скрие. По-често, отколкото всеки човек може да признае, тя няма последствия.

 

Но мъжете изневеряват не защото могат, а защото трябва, те се нуждаят. Тя ни кара да се променяме отново и отново. Сексът не трябва да бъде предварително планиран, това не е история за двама души, които са предназначени да се срещнат в тъмната нощ, това е въпрос на случайност.


Вероятно знаете, че любовта за цял живот е лъжа. Това не означава, че не сте способни на любов, не означава, че не искате това, което любовта или дори бракът може да ви предложи. Парадокс. Вие живеете в съответствие с вашите вярвания, но трябва да се приспособите към една обща лъжа.

 

Какво казва още кръшкачът, вижте в Tialoto.bg

Коментари

Новини Варна