IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
21:05 | 16 април 2019
Обновен: 06:54 | 25 април 2024

Ариана Гранде призна за увреждане на мозъка

Певицата с емоционално изказване: Смешно и плашещо!

По материала работи: Пламен Янков
Ариана Гранде призна за увреждане на мозъка

Ариана Гранде страда от много високи нива на посттравматичен стрес. Тя показа снимки на мозъка си от магнитно-резонансна томография, на които си личат травмите на мозъка. Певицата е публикувала снимка в Instagram Stories на това как би трябвало да изглежда здравия мозък и как изглежда нейния заради посттравматичното разстройство.

 

"Хора... мозъка ми. Смешно и плашещо. Не е шега", написа е изпълнителката на "No Tears Left To Cry".  Не е ясно защо Ариана е трябвало да се подложи на тази процедура, пише teenproblem.net.

 

Звездата започна да страда от ПТСР след като през май 2017 г. беше извършен терористичен атентат на неин концерт в Манчестър, Англия. Имаше стотици ранени и 22 загинали. Певицата и преди е признавала, че не може да говори за тази случка, без да се разпадне.

 

Миналата година също беше тежка за нея - бившето ѝ гадже, Мак Милър, почина от свръхдоза. През октомври пък тя се раздели с годеника си Пийт Дейвидсън.

Коментари

Новини Варна