И звездите страдат след пожара в Нотр Дам
Известни личности от цял свят побързаха да изразят съпричастието си след трагичния пожар в Париж
Публикувана: 16 Apr 2019 | 11:17

Известни личности от цял свят побързаха да изразят съпричастието си след трагичния пожар в Париж, който покоси Нотр Дам.

 

„Нотр Дам е едно от най-големите световни богатства и мислим за хората от Франция в това тежко време. В природата ни е да скърбим за изгубената история, но в природата ни е също така да строим нещо ново за бъдещето“, написа бившият президент на САЩ Барак Обама в Twitter.

 

Мелания Тръмп също изрази съпричасност: „Сърцето ми се къса за хората в Париж, виждайки пожара в Нотр Дам. Моля се всички да са в безопасност.“

 

Моделът Карла Бруни сподели снимка на горящата Нотр Дам в Instagram с хаштаг „без думи“.

 

Певицата Шер също коментира в Twitter “Моля се за Нотр Дам“.

 

„Сгради като Нотр Дам пазят семената на историята и цивилизацията. Новините от париж ме потресоха. Мой измислен приятелю Квазимодо, мога да усетя сълзите ти от тази страна на Атлантическия океан. Приятели французи, не сте сами“, написа колумбийския моден редактор и журналист Нина Гарсия.

 

Актрисата Мейси Уилямс, позната с ролята си на Аря в „Игра на тронове“, написа: „Прекъсвам рождения си ден, за да изразя каква болка ми причинява да гледам как пожарът в Нотр Дам се разраства. Такава невероятна сграда. Много съм тъжна.“

 

„Сърцето ми се къса да виждам пожара в Нотр Дам. Никога няма да забравя първия път, в който вървях в Париж и страхопочитанието ми от нея.“, сподели певицата Камила Кабейо.

 

Дуа Липа написа  в Twitter “Толкова много история пропада пред очите ни. Сърцето ми се къса за Нотр Дам.“

 

Dnes.bg

Коментари ( 0 )