IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
17:59 | 17 април 2019
Обновен: 02:19 | 11 април 2024

Взеха короната на Мис Боливия

Каква е причината?

По материала работи: Пламен Янков
Взеха короната на Мис Боливия

Детронираха Мис Боливия 2018. 22-годишната Джойс Прадо ще трябва да се раздели с титлата и лъскавата корона след като стана ясно, че тя е бременна, съобщава tialoto.bg.

 

Красавицата е заченала преди избирането й, а според правилата на конкурса, в него бременни нямат право да участват. 

 

От екипа на боливийската модна агенция "Promociones Gloria" съобщиха, че тя вече няма да е Мис Боливия заради неспазване на клаузите.  

 

От агенцията не уточняват с подробности по кое време  е забременяла миската. 

 

В интервю за изданието "El Día Digital" Татяна Лимпиас, изпълнителен директор на "Promociones Gloria", заяви, че агенцията има петгодишен договор с младото момиче и то все пак ще продължи да се снима като модел за нея. 

 

След като стана ясно публично, че губи короната, Прадо публикува снимка в социалните мрежи, с която обяви официално бременността си. Тя написа, че да станеш майка или баща е едно от най-големите предизвикателства в живота, но и едно от най-хубавите неща в света. 

 

Джойс Прадо бе избрана за Мис Санта Круз през март 2018 г., а през юни същата година - за Мис Боливия. И двата конкурса се провеждат от въпросната агенция, съвместно с организаторите на Мис Свят. 

Коментари

Новини Варна