IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
11:36 | 20 април 2019
Обновен: 07:04 | 24 април 2024

Хороскопът ви за 20 април

Какво вещаят звездите за днешния ден

По материала работи: Слав Велев
Хороскопът ви за 20 април

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

 

Всеки ден Tialoto.bg  ви предлага хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

 

Овен

 

Погрижете се за външния си вид. Светският живот не е от най-предпочитаните ви територии, но искате или не, днес много хора ще ви търсят и ще се стараят да спечелят благоразположението ви. Приемайте комплиментите любезно, без прояви на високомерие.

 

Телец

 

Слънцето навлиза във вашия знак днес около обед. Ще ви тонизира и ще активира въображението ви. Не се заблуждавайте, че ще успеете да реализирате всички идеи, които ви хрумват. С каквото и да се захванете, осигурете си съучастие. Самостоятелната работа ще е трудна.

 

Близнаци

 

Не очаквайте похвала, нито материална компенсация за труда си, независимо от усилията. Наблюдавайте внимателно поведението на хората, с които общувате. Ще установите, че реалните им намерения силно се различават от вербалните изявления.

 

Рак

 

Неуверени сте и ще ви е трудно да си изградите правилна тактика на действие. Интуицията ви е много по-силна от логиката. Ще сте по-ефективни в екипна, отколкото в самостоятелна работа.

 

Лъв

 

Конкуренцията или неприятелите ви днес силно ще се активизират. Не сте в позиция да „диктувате положението“, така че само наблюдавайте и адаптирайте плановете си към обективната среда. Някои ваши решения вероятно ще са зависими от субективни фактори.

 

Дева

 

Няма да имате никакви затруднения, ако формулирате целите си ясно и ги реализирате поетапно. Радостните преживявания ще са следобед и ще са свързани с приятелите ви. Някой от тях ще осъществи ваша стара мечта и силно ще ви развълнува.

 

Везни

 

Спокоен, дори леко ленив и скучен ден. Най-вероятно няма да има с какво да го запомните, но със сигурност ще имате време да възстановите силите си. Развлеченията ще са плод на фантазията ви, така че постарайте се.

 

Скорпион

 

Отделете малко време за уюта и интериора у дома. След това наблюдавайте реакцията на близките си и най-вече на любимия човек. Ако до момента сте имали някакви противоречия, точно сега ще можете да ги изгладите.

 

Стрелец

 

Ще имате прекрасната възможност да демонстрирате способностите си при това в компания, където ще присъстват влиятелни личности. Не прекалявайте с проявите на самочувствие, колкото и да сте сигурни в себе си. Преценявайте ефекта от всяка своя дума и ще спечелите всеобщото благоразположение.

 

Козирог

 

Въздържайте се от употреба на алкохол и силни лекарства. Ако усещате, че не сте в кондиция и имате нужда от стимули, то потърсете ги в естествените възможности на живата природа.

 

Водолей

 

Прекалено сте детайлни и необичайно чувствителни. Нелогичните ви претенции може да предизвикат спорове с членовете на семейството. Не разчитайте на толерантността им, а се опитайте да овладеете емоциите, за да не си разваляте празника.

 

Риби

 

Настроението ви е доста авантюристично, но днес не е желателно да поемате каквито и да било рискове. Бъдете особено внимателни, ако имате намерение да пътувате. Не тръгвайте по екстремни и непознати маршрути. Ще се натъкнете на затруднения, с които няма да се справите самостоятелно.

Коментари

Новини Варна