Пълнени яйца с пушена сьомга
Време на приготвяне: 25 мин Порции: 6
Публикувана: 23 Apr 2019 | 10:30

Продукти:

6 големи яйца

150-200 г пушена сьомга

2 супени лъжици майонеза

2 супени лъжици заквасена сметана или кисело мляко

сол, черен пипер на вкус

няколко стръка копър

лимон за украса

 

Приготвяне:

Яйцата трябва да са твърдо сварени. След това се обелват внимателно и се разрязват наполовина по дължината. Премахнете жълтъците и ги сложете в купа. Комбинирайте ги с майонезата, заквасена сметана, сол, пипер и наситнения копър. С получената гладка смес се пълнят белтъците и се подреждат в подходяща чиния. За финал украсете всяка половинка яйце с парче сьомга и лимоново резенче.

 

az-jenata.bg

Четете още: Ягодите - най-мръсни сред плодовете

Коментари ( 0 )